Fastnat i ditt skrivande?

VI HJÄLPER DIG

Fastnat i ditt skrivande?

VI HJÄLPER DIG

Fokus kvinnohistorier

Vi vill uppmuntra fler att skriva om kvinnohistoria och kvinnors historier

Därför samarbetar vi med lektörer, skrivcoacher och författare som erbjuder olika skrivkurser. 

Skrivpaketen ger dig möjlighet att få stöd i ditt skrivande. Med hjälp av lektörer, skrivlärare och andra deltagare får du möjlighet att ta ditt skrivande till nästa nivå.

skriva, Kvinnohistorier

Skrivpaket

Utveckla ditt skrivande – medlemsgrupp

1.795,00 kr

Utveckla ditt skrivande – medlemsgrupp med själ och hjärta på Facebook

Gillar du att delta i skriv-workshops? Eller att vara med på gruppcoaching-pass där du får råd, tips och hjälp framåt i ditt skrivande? Då är min medlemsgrupp Utveckla ditt skrivande för dig!

Tillsammans fokuserar vi på glädjen i skrivandet och lyfter varandras texter till nya nivåer.

Varje månad får du delta i en två timmar lång skriv-workshop som äger rum via Zoom och där du får göra inspirerande skrivövningar. (Du kan så klart även själv komma med förslag på tema för en eller flera workshops.)

En gång i månaden får du även vara med på ett gruppcoaching-tillfälle där du kan ställa frågor och få hjälp med att komma vidare i ditt skrivande. Mötet varar en till två timmar.

Utöver detta får du även skrivutmaningar, skrivtips och andra spännande överraskningar.

Workshops och gruppcoaching äger rum via plattformen Zoom och kommer företrädesvis att förläggas på tider som passar även dig som jobbar dagtid.

Varmt välkommen att vara med!

Just nu även ett prova på-erbjudande! 

För endast 400 kr ingår medlemskap i gruppen till och med december månad. På köpet får du även en fribiljett till den digitala kvinnohistoriska bokmässan som äger rum den 17 oktober 2020, samt fribiljett till fyra av höstens kvinnohistoriska kvällsfikor.

Läs mer och beställ ditt prova på-medlemskap i här.

En bokmässa för alla

Den 15-16 oktober äger den tredje bokmässan med fokus på kvinnohistorier rum. Bokmässa kommer att vara digital och sker via Zoom.