Fastnat i ditt skrivande?

VI HJÄLPER DIG

Fastnat i ditt skrivande?

VI HJÄLPER DIG

Fokus kvinnohistorier

Vi vill uppmuntra fler att skriva om kvinnohistoria och kvinnors historier

Därför har vi satt ihop flera skrivpaket och kurser för dig som behöver inspiration eller handledning.

Skrivpaketen ger dig möjlighet att få stöd i ditt skrivande. Med hjälp av lektörer, skrivlärare och andra deltagare får du möjlighet att ta ditt skrivande till nästa nivå.

skriva, Kvinnohistorier

Skrivpaket

Workshop-paket

395,00 kr

Gillar du workshops och vill utveckla ditt skrivande?
Då är det här workshop-paketet för dig!
Tre söndagar i rad håller Helena Hansen, Maria Bielke von Sydow och Anna-Carin Svanå i workshops med olika tema.

2 augusti: Skriv på skoj – lek fram din text
med Helena Hansen

Vad händer om vi släpper alla krav på att prestera och i stället fokuserar på det lustfyllda i skrivandet?

9 augusti: Alla har en historia värd att berätta – om självbiografiskt skrivande
med Maria Bielke von Sydow

Berättelser om självbiografiskt skrivande varvas med övningar där du själv blir huvudperson i ditt skapande och det du skriver.

16 augusti: Konsten att sabba en story – vanliga skrivmisstag och hur du undviker dem
med Anna-Carin Svanå 

Med vägledning av Anna-Carin Svanå vana ögon och konkreta skrivövningar tränar du dig på att undvika de vanligaste skrivmisstagen och din text blir vassare.

 

Workshop via Zoom.

Självbiografiskt skrivande | Maria Bielke von Sydow

1.595,00 kr 995,00 kr

Nyfiken på att skriva självbiografiskt? Detta är kursen för dig!

Denna sju veckor långa kurs handleds av kursledaren, författaren och förläggaren Maria Bielke von Sydow. Under dessa veckor får du ta del av Marias gedigna kunskaper i ämnet. En gång per vecka hålls ett gruppcoaching-tillfälle via Zoom och du kommer få möjlighet att dela dina texter med andra deltagare i en Facebook-grupp.

Som skrivövningar kommer du bland annat att få göra en livsinventering, men även närma dig det självbiografiska skrivandet genom olika textgenrer.

Begränsat antal platser!

Att skriva för barn | Anna-Carin Svanå

1.990,00 kr

Det här är kursen för dig som drömmer om att skriva för barn. De olika lektionerna leder dig steg för steg genom skrivprocessen, från idé till hel text. De tar dig från osäkerhet och frustration till självförtroende och inspirerad kunskap!

Kursen är helt online och du jobbar i din egen takt, när och var du vill. I kursen ingår bland annat lektioner i hur du hittar din drivkraft, grundstruktur och ditt tema, plus att du får lära dig om huvudkaraktärer, hinder, berättarperspektiv och hur du skriver med bildtänk, samt mycket mer.

 

Missa inte att just nu får du både Workshop-paketet och textrespons på två A4-sidor text på köpet! Erbjudandet gäller under begränsad tid.

En bokmässa för alla

Den 27 juni äger den första bokmässan med fokus på kvinnohistorier rum. Bokmässa kommer att vara digital och sker via Zoom. Vi har valt att slå ihop den kvinnohistoriska delen och samtal för skrivpepp med en hälsomässa och den författarscen som Hoi Förlag arrangerar.